Alege o grădină și îți spunem adevărul vieții tale – Ian Official

Alege o grădină și îți spunem adevărul vieții tale

Te vom pune din nou la încercare. Trebuie să alegi una din cele 3 grădini pentru a-ți putea dezvălui cele mai mari adevăruri despre tine. Știm cu exactitate totul, iar acesta este unul dintre testele magice care îți va dezvălui totul!

Grădina NR. 1

Ai iubit atat de mult pe cei din jur incat ai uitat de tine si ai crezut ca asa e mai bine, dar ti-ai facut rau singur, chiar daca poate esti un om puternic, ai reusit sa-ti faci rani adanci din cauza celor din jur pe care i-ai iubit, dar nu te-au iubit si au cautat doar sa profite. Poti spune ca esti o comoara de om la cat de multe ai inghitit si la cate bogatii ai strans pe parcursul vietii tale. Sentimente si povesti de neuitat, ai castigat fiecare lupta si asta datorita ca ai luptat. Esti un om foarte puternic si nu ar trebui sa uiti asta!

Grădina NR. 2

Ai iubit din plin foarte multi prieteni care defapt, meritau indiferenta ta, nicidecum iubirea. Toata viata ta
ai incercat sa ajuti oameni, iar facand asta, ai cam uitat de tine si ai uitat si faptul ca nu e nimeniâ sa te ajute atunci cand tu ai nevoie. Esti un om foarte sincer si ai un caracter frumos si demn de urmat. Viata ta n-a fost mereu atat de stralucita; Ai avut si zile in care simteai ca mori, ca totul se termina, zile in care nu mai aveai niciun pic de speranta, dar ai trecut peste.

Grădina NR. 3

Cu inima franta de jos te-ai ridicat si te-ai dus mai departe infruntand absolut toate obstacolele care au aparut in calea ta. Ai aratat ca se poate chiar daca poate nu mai puteai. Ai dat tot ce a fost mai bun din tine si uite ca intr-un final ai reusit! Esti o persoana foarte sincera care nu face promisiuni daca stie ca nu se tine de facut. Spui doar adevarul, nu-ti place sa minti. Esti si ai fost un prieten pentru mute alte persoane care ti-au calcat pragul casei tale! sursa:hazdenecaz.eu

Alege o grădină și îți spunem adevărul vieții tale was last modified: January 22nd, 2019 by admin