Alege o carte și află ce se scrie în ea despre tine – Ian Official

Alege o carte și află ce se scrie în ea despre tine

S-au scris lucruri foarte mari și prețioase în cartea misterelor despre tine pe care trebuie să le afli. Alege una din cele 3 cărți și află-ți adevărul vieții. Ce alegere ai făcut?

Cartea NR.1 

Peste ani si ani o sa fii un om de succes care va avea in mainile sale foarte multa putere de conducere si ambitie. Viitorul ti-a rezervat niste surprize imens de frumoase care cu siguranta o sa-ti placa. O sa te mandresti cu tine! Toate persoanele care te-au ranit in trecut, vor avea parte numai de esecuri si dezamagiri in timp ce tu te vei ridica tot mai sus si vei merge mai departe avand absolut tot ceea ce iti doresti.

Cartea NR.2

O sa faci tot ceea ce ti-ai propus. Vei avea noroc in absolut toate lucrurile in viata ta. Multi dintre prietenii tai
se vor intoarce cu fata spre tine plangand cerandu-ti iertare pentru ca au plecat si te-au lasat tocmai cand ti-a fost greu. Dusmanii tai vor avea parte de niste lovituri extrem de mari din partea vietii, deoarece si-au batut joc de tine fix atunci cand iti era lumea mai draga. Vor muri unul cate unul cand vor vedea cat de bine o duci si cat de bine iti merge!

Cartea NR.3

O parte din prietenii tai se vor intoarce la usa ta plangand in genunchi si cerandu-ti scuze pentru absolut tot ceea ce
ti-au facut in trecut. Vor realiza intr-un final ca au gresit si ca nu trebuia sa se comporte asa. Vor plange, vor plange absolut toate persoanele care au trecut prin viata ta si si-au batut joc de tine in mod constat folosindu-se de bunatatea ta. Tie nici nu o sa iti pese deoarece consideri ca si-au luat rasplata! sursa:hazdenecaz.eu

Alege o carte și află ce se scrie în ea despre tine was last modified: January 24th, 2019 by admin