Alege o carte și află cât de bine știi să te descurci în viață! – Ian Official

Alege o carte și află cât de bine știi să te descurci în viață!

Pentru a trăi decent și fericiți suntem nevoiți să învățăm pe parcursul vieții cum să ne descurcăm în toate situațiile pe care aceasta ni le oferă. Unii oameni învață această artă mai repede, alți oameni mai greu, depinde de modul de a trăi. Dacă privim din ansamblu viața unui om vom constata că acesta se descurcă de minune pe o parte și nu stăpânește deloc alte caracteristici. Asta vei afla și prin alegerea pe care o vei săvârși. Cartea unde instinctul de va trimite prima și prima oară este cea care îți va spune cât de bine știi să te descurci în viață!

Cartea 1

Când vine vorba de oameni triști aflați în nevoie ești omul mereu prezent. Încerci întotdeauna să aduci fericire acolo unde este tristețe, zâmbete unde sunt lacrimi și energii pozitive în furtunile negative. Este greu, însă tu te descurci la acest capitol mai bine decât oricine altcineva. Toți dorim un asemenea prieten. Însă nu te prea descurci când vine vorba de tine. Atunci parcă toate sfaturile date devin ilegale și nici nu încerci măcar să le asculți. Ar fi niște îndrumătoare ideale și te-ar ajuta în foarte multe situații. Ai scăpa de mult secvențe rele ce vor deveni amintiri neplăcute.

Cartea 2

Calitățile tale de lider sunt unele extrem de greu de egalat. Te pricepi mai bine decât oricine să ții sub control o grămadă vastă de oameni și nu numai. Nu te chinui foarte mult să îți faci cuvântul auzit și ascultat, iar acesta e un beneficiu. Mai rău este atunci când tu trebuie să asculți regulile impuse de cineva. Căci nu știi să te controlezi și-ți ieși din fire atunci când vezi că cineva încearcă să pună stăpânire asupra ta și asupra a ceea ce tu îți dorești să faci.

Cartea 3

Ai o aură curată și te cunoști mai bine decât oricine altcineva. Nu lași orice detaliu să te afecteze. Iar când vine vorba de tine te descurci foarte bine în viață! Știi cum să manevrezi fiecare situație în favoarea ta și cum să ai grijă ca inima ta să nu fie rănită și ruptă în miliarde de bucăți de către oamenii ce vor doar să te distrugă. Însă atunci când vine vorba de oamenii din jur nu stai foarte bine. Nu știi cum să reacționezi atunci când vezi un om trist și cu atât mai puțin când acesta se află în nevoie. Nu spui niciodată cu siguranță un sfat, căci nu ești convins cât de bun este acesta.

 

Cartea 4

Ai un simț al umorului dezvoltat. Știi cum să faci oamenii să râdă indiferent de cât de triști ar fi aceștia și nu uiți niciodată să oferi o atenție specială prietenilor apropiați. Ieși subtil și elegant din situațiile jenante tot cu ajutorul umorului, ceea ce poate fi destul de atractiv pentru oamenii din jurul tău. Însă problema adevărată intervine în situațiile serioase unde trebuie să nu faci nicio glumă și să îți lași sarcasmul acasă. Acolo nu te descurci deloc. Situațiile serioase nu sunt deloc pentru tine, căci tu ai uneori un chef de viață greu de explicat care te îndeamnă să râzi fără să îți dai seama sau să faci glume pe care nu le realizezi.

Cartea 5

Știi foarte bine să te controlezi și să îți pui repede gândurile în ordine. Te descurci bine în situațiile dificile și nu lași orice factor nesemnificativ să îți influențeze negativ viața. Încerci și reușești să îi influențezi pe oamenii din jur să facă așa cum tu ai spus. Însă mai dificil este atunci când trebuie să faci ceva, urgent. Nu te descurci prea bine atunci când trebuie să ajungi repede dintr-un loc în altul, simți că timpul te presează și-și face loc o stare teribilă de anxietate în sufletul tău.

Cartea 6

Ții contabilitatea a tot și ai o memorie genială. Știi foarte bine ce ai făcut acum 5 zile și, deși posibil nu îți dai seama, asta te ajută să lași o impresie mai bună oamenilor pe care de abia îi cunoști. Însă partea rea este aceea că nu îți folosești memoria uluitoare doar în scopuri bune. Nu te controlezi când te cerți cu cineva și nu reușești niciodată să nu aduci în discuție trecutul.

Cartea 7

Ești sprijinul de nădejde a întregii lumi. Ești mereu aici pentru oamenii ce se află în nevoie. Iubești cu patos și te descurci foarte bine să fii perechea ideală. Dai tot ceea ce este mai bun din tine fără să aștepți absolut nimic în schimb. Însă problema intervine atunci când persoana pe care o iubești devine altfel cu tine. Nu te poți calma cu una cu două. Nu dorești să o faci să simtă vina și tocmai de aceea închizi în tine fiecare supărare. Acest lucru nu este deloc unul bun. Supărarea pe care o ții în tine poate duce la boli grave. sursa:hazdenecaz.eu

Alege o carte și află cât de bine știi să te descurci în viață! was last modified: January 23rd, 2019 by admin