Acestea sunt zodiile de foc. Vezi ce caracteristici au! – Ian Official

Acestea sunt zodiile de foc. Vezi ce caracteristici au!

Cele douăsprezece semne zodiacale sunt grupate în patru elemente – foc, pământ, aer și apă. Află care sunt zodiile de foc și ce caracteristici distincte au acestea!

  • Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Nativii din zodia Berbec nu sunt cunoscuți pentru răbdarea lor. De fapt, ei urăsc să aștepte mai mult decât orice. Din păcate, acest lucru poate duce la încetinirea obținerii rezultatelor dorite. Nu există obstacole în calea unui Berbec. Preferă să își asume riscuri și să se implice în diferite lucruri în care puțini ar îndrăzni să o facă.

Este curajos și pentru el niciun risc nu este prea mare. Alege să acționeze fără să stea prea mult pe gânduri. Prin faptul că Berbecul este și primul semn zodiacal, acesta se descurcă foarte bine și atunci când vine vorba de inițierea unor proiecte. Cu toate acestea, nu are energia necesară de a termina ceea ce a început, de aceea majoritatea proiectelor sale rămân neterminate. Exercițiul, munca grea și concurența reprezintă surse excelente pentru energia activă a Berbecului.

Este o fire prietenoasă, dar în același timp aprigă când vine vorba de adversarii săi. În ceea ce privește latura sentimentală, Berbecul este tandru, grijuliu și mereu atent cu persoana iubită. Pe măsură ce relația avansează, va căpăta și mai multă încredere, atât în partener, cât și în propria persoana. Dată fiind firea sa pasională, Berbecul se așteaptă ca persoana pe care o are alături să țină mereu focul dragostei lor aprins. În caz contrar, se va plictisi și va decide să se retragă.

  • Leu (23 iulie – 22 august)

Leul reprezintă semnul zodiacal al mândriei și al ego-ului. Iubește să strălucească și să fie în centrul atenției. Reușește să facă asta și fără prea mult efort, chiar și atunci când nu își dorește acest lucru. În cazul în care se simte ignorat, devine extrem de irascibil. Cu toate acestea, știe cum să îmbine impulsivitatea cu înțelepciunea.

Este mereu dornic de distracție și este sufletul petrecerilor. Zodia Leu este guvernată de Soare. Având în vedere faptul că Soarele se află în centrul Sistemului Solar, uneori Leul poate uita că mai există și alte persoane în jurul său în afară de el, iar asta va face să fie perceput de cei din jur ca fiind arogant sau prea răsfățat.

Nativii din zodia Leu trăiesc pentru a fi iubiți și apreciați și vor face orice pentru a acumula orice atenție care vine în calea lor. În ceea ce privește latura sentimentală, Leul se lasă greu cucerit. Nu îi place să descopere o persoană de la prima întâlnire și preferă o prezență enigmatică în preajma sa. Iubește să fie răsfățat și să primească daruri. Chiar dacă poate fi considerată o atitudine de persoană materialistă, Leii sunt sinceri în ceea ce privește sentimentele lor, iar când iubesc o fac din tot suflet.

  • Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Cel de-al treilea semn de foc este Săgetătorul, semnul cu cea mai mare dorință de libertate dintre toate semnele zodiacale. Este într-adevăr un foc viu, iar entuziasmul său se poate răspândi precum scânteile de foc. Acest semn își dorește să experimenteze tot ceea ce viața are de oferit. Este aventuros, plictisit de rutină, generos și optimist. Uneori, poate avea tendința de a exagera și de a lua lucrurile prea personal. Adoră să se afle în locuri noi, printre străini. Iubește să dea lecții, să facă publicitate, să filosofeze și să învețe prin explicarea imaginii de ansamblu.

Săgetătorul poate fi, de asemenea, destul de profetic uneori, deoarece este guvernat de Jupiter, iar Jupiter este planeta care guvernează învățământul superior. Crede în forța extraordinară a umorului și nu crede că există un moment nepotrivit pentru a râde la o glumă bună. În ceea ce privește relațiile, Săgetătorul este destul de loial. Visează la iubirea vieții sale încă din adolescență. Are foarte multă iubire de oferit, însă preferă să o ofere persoanei potrivite la momentul potrivit, chiar dacă va dura ceva timp până o va găsi. sursa:horoscoponline.biz

Acestea sunt zodiile de foc. Vezi ce caracteristici au! was last modified: January 22nd, 2019 by admin