Acestea sunt părțile vulnerabile ale fiecărui semn zodiacal. – Ian Official

Acestea sunt părțile vulnerabile ale fiecărui semn zodiacal.

Fiecare semn zodiacal are o latură vulnerabilă și, dacă nu ți-ai depistat-o până acum, acest articol va clarifica lucrurile!

BERBEC
Capriciozitate, dispoziție schimbătoare. Starea ta de spirit joacă împotriva ta, așa că ar trebui să înveți să vezi latura pozitivă în tot ceea ce te înconjoară.

TAUR
Teama de singurătate. S-ar putea să fi avut o experiență negativă în trecut. Cineva te-a lăsat baltă sau te-a părăsit, așa că ți-e frică să ai încredere în oameni.

GEMENI
Teama de opinia altcuiva. Creierul tău literalmente fierbe când începi să te gândești la opiniile altora. Te împiedică să te relaxezi. Încearcă să gândești mai puțin!

RAC
Se teme să nu fie stăpânit. Încerci să păstrezi totul sub control, ceea ce te împiedică să te bucuri de viață.

LEU
Se teme de îndoiala de sine. Toată lumea crede că ești prea încrezător în sine, dar, de fapt, destul de des îți ascunzi nesiguranța sub o mască! Nu te îndoi de abilitățile tale.

FECIOARA
Auto critica si critica altora. Nu numai că ești auto-critic, ci și pe alții îi critici,  ceea ce este rău pentru relațiile interpersonale.

BALANȚĂ
Frica de opinia altcuiva. Îți este atât de frică să nu îi dezamăgești pe alții, că te chinui literalmente cu dorința de a atinge rezultatul perfect. Fii calm, pentru că nu este sfârșitul lumii!

SCORPION
Probleme cu încrederea. Aceasta este o problemă foarte dificilă, dar trebuie să încerci să începi să ai încredere în oameni. Fii mai deschis!

SĂGETĂTOR
Lipsa atenției. Îți dorești să fii în lumina reflectoarelor, așa că atunci când nu se întâmplă acest lucru, ești deprimat.

CAPRICORN
Frica de a face o greșeală.  Tu devii un sclav al temerilor tale, și nu te poți relaxa.

VĂRSĂTOR
Sensibilitate, dar suprimarea acestor emoții. Te temi groaznic să-ți arăți sentimentele în fața altora.

PEȘTI
Se tem de corectitudinea acțiunilor și deciziilor lor. Nu trebuie să te gândești că orice acțiune poate fi greșită. Chiar dacă acest lucru se dovedește a fi adevărat, poți învăța din greșeli! sursa:horoscopulzilei.net

Acestea sunt părțile vulnerabile ale fiecărui semn zodiacal. was last modified: February 3rd, 2019 by admin