Aceste 5 zodii vor zâmbi la maxim în următoarea perioadă! – Ian Official

Aceste 5 zodii vor zâmbi la maxim în următoarea perioadă!

Zâmbetul este cea mai tare armă a corpului şi minții. Îl putem folosi în foarte multe scopuri, şi ne înfrumusețează chipul. Zâmbim atunci când suntem fericiți, când inima nu cunoaşte răul sau suferința şi trăim scurte clipe de bucurie, atunci zâmbetul este sincer, şi vine din inimă.

Zâmbim atunci când ne prefacem, când nu vrem să arătăm prin ce trecem, când totul în jurul nostru se destramă, dar vrem să fim puternici, şi spunem “Sunt bine!” zâmbind în acelaşi timp.

Zâmbim în poze, zâmbim când facem cunoştiință cu cineva, râdem cu prietenii, cu familia, o facem chiar şi în fața duşmanilor, fiindcă ştim că acest lucru îi deranjează cel mai tare. Dar, cel mai important, trebuie să zâmbim din suflet, să fim fericiți şi să nu pară fals, căci atunci nici măcar noi nu ne putem crede. Nu trebuie să demonstrăm nimic, nimănui; trebuie să simțim fiecare acțiune şi atunci când râdem, să o facem cu toată gura şi sufletul, exact aşa cum o fac aceste cinci zodii:

BALANȚĂ:

Nativii acestei zodii sunt din ce în ce mai preocupați de locul de muncă. Planurile îți vor iesi exact aşa cum îți doreai, cariera ta va evolua din ce în ce mai mult, iar banii se vor înmulți rapid ! Eşti o persoană muncitoare, care ştie cum să se facă plăcută, şi întră uşor pe sub pielea superiorilor. Vei avea şansa să îi impresionezi, şi nu o vei rata sub nicio formă . În viitor, vei avea ocazia să câştigi o sumă mare de bani, şi vei fi mai fericit ca niciodată căci fiecare cent va intra în buzunarul tău !

TAUR:

După atâta timp în care te-ai străduit să ajungi la greutatea pe care ți-o doreai, în sfârşit vei reuşi. Nu mai durează mult şi corpul tău va arăta exact aşa cum ți-ai propus, iar lucrul acesta te va face să zâmbeşti. Gata cu dietele şi exercițiile chinuitoare, tu ai descoperit metoda prin care poți ajunge la greutatea dorită.

 

Învață să îți accepți corpul aşa cum este, să lucrați împreună, să nu-l mai vezi precum un duşman care încearcă să te împiedice, ci ca pe un prieten care te va ajuta să ajungi la rezultatul dorit.

FECIOARĂ :

Ce om din lumea aceasta te face să zâmbeşti mai mult decât persoana pe care o iubeşti ? În ultimul timp, ți-ai dedicat existența unui singur om, şi ai devenit pur şi simplu o persoană mai bună. Ai învățat cum să iubeşti şi cum este să fii iubit, ai învățat să respecți şi să asculți, cum să îți împarți timpul, şi acest amănunt este foarte important.

În următoarea perioadă vei primi o veste minunată ,care te va face să zâmbeşti la maxim, de la omul pe care îl iubeşti . Aşteptai ca aceste vorbe să fie spuse de multă vreme, şi în sfârşit a venit timpul.

LEU:

Ai fost un prieten loial până acum, nu ai spus “Nu” niciodată amicilor tăi şi în viitor vei avea de câştigat din această cauză. Cei apropiați ție au observat cât de mult ții la ei, şi că îşi pot pune încrederea în tine, că nu îi vei dezamăgi niciodată, aşa că îți vor pregăti o surpriză.

Vei afla ce este abia atunci când va veni timpul, deci nu grăbi procesul, căci vei strica surpriza. În orice caz, vei zâmbi cu gura până la urechi, iar răsplata lor va fi zâmbetul tău. Eşti un om foarte important pentru ei ,simpla ta prezență îi face să se simtă mai bine.

PEŞTI:

Peştii îşi iubesc familia cum nimeni nu o face, şi țin legătura până şi cu rudele îndepărtate, ei au o inimă foarte mare şi se gândesc întâi la binele celor dragi. Vei primi o veste minunată care îți va aduce zâmbetul pe față, în legătură cu familia ta.

Ai vrea ca multe să se întâmple, să îi vezi realizați, fericiți, şi totul se vă intâmpla începând cu un anunț important. Familia ta va deveni mai mare cu un membru! Că îți sunt apropiați, ori rude îndepărtate, vestea te va încânta şi vei zâmbi la maxim ! sursa:hazdenecaz.eu

Aceste 5 zodii vor zâmbi la maxim în următoarea perioadă! was last modified: January 24th, 2019 by admin