ACEST LEAC POATE FI UTILIZAT PENTRU CANCER SI ORICE INFECTIE DIN ORGANISM – Ian Official

ACEST LEAC POATE FI UTILIZAT PENTRU CANCER SI ORICE INFECTIE DIN ORGANISM

loading...

Urmatoarea reteta este extrem, extrem de simpla, si tot atat de eficienta daca este consumata in mod frecvent. Este ieftina si are in compozitie ingrediente pe care cu siguranta le ai mereu in bucatarie.

Ce trebuie sa faci este foarte simplu! Intr-o cana de ceai, puneti 1/2 lingurita de bicarbonat de sodiu alimentar, peste care adaugati o

lingurita si jumatate de miere de albine. Amestecati continutul pana obtineti un compus omo­gen laptos, dupa care adaugati 75 ml apa minerala, con­tinuand sa amestecati bine, bine.

Atunci cand bicarbonatul intra in contact fie cu o substanta acida, fie cu una alcalina, efectul lui natural este acela de a neutraliza Ph-ul.

Stoarceti o lamaie de marime medie si adaugati, in cantitati mici, sucul ei peste ames­tecul pe care l-ati obtinut anterior, continuand sa ames­tecati.

Aveti grija ca sucul de lamaie sa fie adaugat cate putin, dupa fiecare reactie de spumare si linistire. Cla­titi storcatorul cu 50-75 ml apa minerala si adaugati-o in cana.

Este recomandat sa consumati acest amestec de doua ori pe zi, dimineata si seara, cu inghitituri mici, si amestecandu-l cu saliva din gura inainte sa inghititi. In cazul cancerului, folositi 3 doze pe zi, timp de 30 zile, cu pauza de 5 zile, dupa fiecare 10 zile.

IMPORTANT !

Va rugăm să consultați un specialist înainte de a utiliza această rețeta, noi nu suntem doctori ci oferim informații publicului larg cu scop informativ.

Citeste si..

Cuplul venise în restaurantul de lux să ia cina, dar femeia a început să urle la chelneriță, voia să-și bată joc de ea și să facă să fie concediată, dar când a aflat cine era fata, a plecat urlând de rușine! Ce făcea fata acolo

Are mereu clientul dreptate? Faptul că mergi într-un restaurant îți dă dreptul să-i umilești pe oamenii care lucrează acolo? Sper că nu!

Aceasta este povestea unei fete care lucra pe postul de chelneriță într-un restaurant! Povestea a fost spusă chiar de ea, să o ascultăm:

loading...

,,Am fost norocoasă, am găsit un loc de muncă într-un restaurant scump! Deși cu urechea mea stângă nu aud prea bine, iar cu cea dreaptă nu aud deloc, mi s-a dat șansa să lucrez aici. Port un aparat auditiv, așa că pot auzi aproape tot ce mi se spune foarte clar.

Dar într-o zi, în restaurant, a venit să cineze un cuplu în vârstă.

Eu: Mă bucur că ați ales restaurantul nostru! Sunteți gata să comandați?

Soția: Cheamă-l pe administrator, ACUM!

Eu: O secundă. Poate vă pot ajuta chiar eu?

Soția: Nu!

Așa că am fost nevoită să merg să-l chem pe administrator.

Administratorul: Bună seara! Cum vă pot ajuta?

Soția: De ce poartă angajații voștri căști? Ascultă muzică? Plătim mulți bani aici, și, crede-mă, merităm un serviciu perfect! Nu e bine!

Toți din restaurant au înghețat.

Administrator: Chelnerii noștri știu că nu au voie să poarte căști. Dar dacă veți observa că cineva încalcă această regulă, vă rog să îmi spuneți. Garantez că această persoană va fi concediată!

Soția: Vă rog. Ea este!

Femeia a arătat spre mine.

Administrator: Îmi pare rău. Comportamentul ei depășește orice limită.

Soția: Sunt de acord!

Administrator: Eu vorbeam despre dumneata! Comportamentul dumitale este inadecvat! Chelerița poartă un aparat auditiv. Vă rog frumos să părăsiți acest restaurant și să nu vă mai întoarceți niciodată!

Soțul femeii enervate nu a sprijinit-o deloc. Femeia a plecat scoasă din minți din restaurant.

Eu aș vrea să îmi exprim recunoștința tuturor oamenilor care m-au apărat! Mulțumesc!”

sursa:citeste.info

ACEST LEAC POATE FI UTILIZAT PENTRU CANCER SI ORICE INFECTIE DIN ORGANISM was last modified: September 25th, 2018 by admin
loading...
Loading...

Lasă un răspuns