Acest bărbat a adoptat „cea mai nedorită” pisică de la adăpost. Ritualul lor de somn este adorabil – Ian Official

Acest bărbat a adoptat „cea mai nedorită” pisică de la adăpost. Ritualul lor de somn este adorabil

AR PUTEA SĂ ÎȚI PLACĂ
loading...

Atunci când o pisicuţă este adoptată de pe străzi sau chiar dintr-un adăpost pentru animale, ea va avea un motiv în plus să îşi iubească stăpânul.

După un trai chinuitor ea se bucură în sfârşit de dragoste şi grijă. Nimic nu poate exprima recunoştinţa şi afecţiunea pe care o poartă aceste animăluţe celor care le îngrijesc cu mult drag.

Pentru a încerca să îi demonstreze stăpânului său că îi poartă o dragoste nemărginită, motănelul din imagini, pe numele său Monty Boy, nu se desparte de acesta nici măcar atunci când vine ora de somn.

Învăluindu-l cu căldura blăniţei sale pufoase şi dăruindu-i torsul său calm, motanul se asigură că omul pe care îl îndrăgeşte atât de mult are parte de un somn odihnitor.

Micuţa felină adoră să îşi facă de fiecare dată culcuş confortabil lângă stăpânul său şi din câte putem vedea în imagini sentimentul este reciproc.

Prietenia dintre cei doi este cu adevărat specială, ei împărţind bune şi rele şi încercând să fie mereu unul alături de celălalt!

AR PUTEA SĂ ÎȚI PLACĂ
loading...

Sursa: Monty Boy via Youtube

Autor text: LiveBiz.ro

Acest bărbat a adoptat „cea mai nedorită” pisică de la adăpost. Ritualul lor de somn este adorabil was last modified: July 13th, 2018 by admin
AR PUTEA SĂ ÎȚI PLACĂ
loading...

Lasă un răspuns