Aceasta nu este mâncarea pe care o puteți infuleca ! Acesta este prietenul meu, da ?! Reactie adorabila a pisicii – Ian Official

Aceasta nu este mâncarea pe care o puteți infuleca ! Acesta este prietenul meu, da ?! Reactie adorabila a pisicii

loading...

Toată lumea știe că un fel de mâncare pe care pisicile le adora să mănânce este peștele . Să aruncăm o privire la distracția zilnică a acestor pisici în video și să ne asigurăm ca ti-am facut ziua mai buna.

Aceste două pisici frumoase vad diferit ce se afla in bolul cu apa.Pentru una dintre ele inseamna un prieten iar pentru cealalta semnifica ceva delicios.

Dar, din fericire, pisica gri , foarte inteligentă, intuieste ce vrea sa faca prietenul ei de culoare maro.Ea vazand ca pestele devine

o prada incearca sa-si blocheze prietenul ca și cum iar sugera acestuia că acest pește este prietenul meu si nu este mâncarea pe care o poți mânca.

Citeste si:

Curiozităţi despre pisici. 20 de lucruri pe care trebuie să le ştii

Potrivit unor statistici, în lume există peste 500 de milioane de pisici domestice. Iată mai multe curiozităţi despre pisici pe care trebuie să le ştiţi.

Pisicile au apărut în Europa în urmă cu 900 de ani înainte de Hristos. Au fost aduse de corăbiile cenicienilor. Cea mai mare rasă de pisici domestice este Ragdoll, iar cea mai mică este Singapura.

O pisică domestică trăieşte în medie aproximativ 15 ani, iar cele care trăiesc pe străzi trăiesc în medie în jur de 5 ani.

Tot de pe lista de curiozităţi despre pisici trebuie să ştiţi că o femelă, în mod normal, naşte cam de două ori pe an între 1 şi 8 pui.

Atunci când cad, pisicile îşi rotesc mai întâi capul, apoi îşi răsucesc şira spinării, aliniează picioarele şi îşi arcuiesc spatele pentru a minimiza impactul.

Pisicile văd mai bine decât oamenii pentru că au nevoie de o şesime din cantitatea de lumină necesară pentru a vedea foarte clar.

Însă puii nou născuţi nu văd şi nici au auzul dezvoltat. Încep să vadă abia după cinci zile, iar mersul şi-l dezvoltă abia după 20 de zile.

Curiozităţi despre pisici. Au nevoie de mai multe calorii decât câinii

Pisicile se pot împerechea cu mai mulţi motani, iar după o perioadă de gestaţie de 64 – 67 de zile, nasc pisoi cu taţi diferiţi.

Pisicile nu pot supraveţui doar cu mâncare vegetariană şi nu e bine să le daţi hrană pentru câini pentru că au nevoie de aproximativ cinci ori mai multe calorii decât un câine.

Dorm aproximativ 16 ore pe zi şi sunt mai active pe timpul noţii.

loading...

De asemenea, în ceea ce priveşte igiena, trebuie să mai ştiţi că pisicile îşi petrece aproximativ 30% din timp pentru a se îngriji. Papilele de pe limba aspră a pisicilor formează un fel de perie care le descâlceşte blana.

De cele mai multe ori pisicile torc atunci când sunt fericite, însă situaţii şi când pisicile torc pentru că au dureri şi astfel încearcă să anihileze această stare.

Pisicile se freacă de oameni pentru a le impregna propriul miros şi practic, pentru a-i marca. Prin această modalitate, pisicile pisicile vor avea impresia că toţi cei care miros la fel care ele, le aparţin.

Mustăţile se mai numesc vibrissae sau „păr tactil”, pentru că le ajută să se orienteze în spaţiu. Culoarea ochilor pisicii se pot schimba cu cât înaintează în vârstă.

sursa:adevarul.ro

Aceasta nu este mâncarea pe care o puteți infuleca ! Acesta este prietenul meu, da ?! Reactie adorabila a pisicii was last modified: September 14th, 2018 by admin
loading...
Loading...

Lasă un răspuns