A presărat puțină sare într-un colț al casei. Când vei vedea motivul, vei face și tu la fel! – Ian Official

A presărat puțină sare într-un colț al casei. Când vei vedea motivul, vei face și tu la fel!

loading...

Dacă în ultimul timp nu ți-a mers bine deloc, dacă întâmpini frecvent probleme financiare sau dacă te îmbolnăvești destul de des, înseamnă că locul în care îți petreci cel mai mult timp

( de exemplu casa unde locuiești sau biroul unde lucrezi) este încărcat de energii negative care îți blochează depășirea acestor probleme.

Ce reprezintă energiile negative!

Aceste energii nu sunt palpabile, nu se văd, ele doar se simt, iar efectele lor sunt distrugătoare. Aceste energii afectează mai ales persoanele sensibile care sunt și cele mai expuse.

De cele mai multe ori locuința ta sau locul în care îți petreci mult timp, dacă este vizitat de persoane negativiste, acumulează în timp energii negative.

Pentru a reuși să elimini aceste energii distrugătoare, trebuie să faci un singur lucru…Trebuie să presari într-un colț al camerei puțină sare.

Procedeul se desfășoară astfel:

– Presară puțină sare într-un colț al camerei unde îți petreci mai mult timp

– Lasă sarea sa facă magia timp de 24 de ore

– După scurgerea celor 24 de ore, ia mătura și mătură sarea până la ieșirea din încăpere iar atunci când ai ajuns sub toc, trece-o

loading...

pe făraș (nu o pune direct în făraș din colțul camerei), având grijă să nu rămână deloc în camera unde dormi. Așadar, mătură foarte bine.

– După ce ai măturat-o, nu o arunca la gunoi, ci arunc-o în apa de la vasul de toaletă.

Se spune că energiile captate de sare sunt disipate în momentul în care sarea intră în contact cu apa. Repetă procedeul pentru fiecare cameră în parte dacă vrei ca întreaga locuință să fie curățată de energii negative!

Încearcă această metodă simplă de eliminare a energiilor negative și viața ta se va îndrepta!

sursa:secretele.com

A presărat puțină sare într-un colț al casei. Când vei vedea motivul, vei face și tu la fel! was last modified: September 29th, 2018 by admin
loading...
Loading...

Lasă un răspuns