A băut apa în care a fiert o banană și s-a dus la culcare! Când a ajuns în pat a avut o surpriză – Ian Official

A băut apa în care a fiert o banană și s-a dus la culcare! Când a ajuns în pat a avut o surpriză

Loading...

Atunci când vine vorba de remedii, te poți aștepta la orice, iar atunci când Dr. Oz le recomandă, știi sigur că funcționează.

Dr. Oz, expert celebru în sănătate, a răspândit un remediu cu un mod de preparare ciudat, dar cu adevărat eficient. Pentru a-l prepara nu ai nevoie decât de banane,

scorțișoară și apă, iar problema pe care o repară această combinație este des întâlnită.

Remediul bananei fierte cu scorțișoară combate cu succes insomnia.

Ingrediente:

1 banană organică nedecojită
un vârf de linguriță de scorțișoară
un ibric cu o cană și jumătate de apă

Preparare:

Taie capetele bananei și pune-o în apă în curs de fierbere
Așteaptă timp de zece minute
Adaugă scorțișoara
OPȚIONAL: Poți să adaugi ștevie pentru a îndulci băutura

Mod de folosire:

Consumă băutura înainte de somn.

IMPORTANT:

Nu trebuie să iei o masă prea consistentă cu mai puțin de trei ore înainte de a consuma preparatul.

BONUS: Poți mânca banana fiartă a doua zi cu scorțișoară, scrie House of Health.

citeste si:

7 curiozități despre… banane

1. Bananele pe care le mâncăm noi astăzi sunt clone. Mai exact, bananele care se găsesc astăzi în magazine provin din soiul Cavendish, un soi creat artificial de către om.

Așa se explică atât dimensiunile lor aproape uniforme, cât și faptul că bananele din magazine aproape că nu au semințe vizibile

(semințele lor sunt foarte mici și sterile). O banană “neclonată” are, precum se vede în imagine, semințe vizibile. Ca orice alt fruct.

Loading...

2. Culoarea de un galben viu a bananelor este, de fapt, un efect secundar al coacerii lor artificiale (în camerele special amenajate de pe vapoarele de transport).

3. Bananele nu cresc în copaci. Și aceasta pentru simplul fapt că bananierul nu este un copac, ci o plantă ierboasă (din aceeași familie ca orhideele sau crinii).

4. Bananele sunt cele mai consumate fructe din lume, iar Uniunea Europeană este cel mai mare importator de banane din lume.

5. Bananele pot binedispune și pot ajuta persoanele care se luptă cu depresia. Și aceasta pentru că bananele conțin triptofan, un aminoacid pe care corpul

îl transformă în serotonină, un neurotransmițător care ajută la relaxare, îmbunătăţeşte starea de spirit și ne face să ne simțim mai “fericiți”.

6. Bananele vă pot scăpa de mahmureală: dacă puneți într-un mixer lapte și banane, iar apoi îndulciți amestecul cu miere, efectele pot fi miraculoase

– bananele nu doar că vor calma arsurile stomacale, dar, în combinație cu mierea, vor readuce la normal nivelul de zahăr din corp, în timp ce laptele va ajuta la rehidratare.

7. Bananele ajută la calmarea mușcăturilor de țânțar. Masați-vă pielea cu partea interioară a cojii de banană și atât senzația de mâncărime, cât și umflatură vor fi considerabil reduse.

surse:simpaticul.eu,webcultura.ro

A băut apa în care a fiert o banană și s-a dus la culcare! Când a ajuns în pat a avut o surpriză was last modified: August 9th, 2018 by admin
Loading...

Lasă un răspuns