9 motive să te simți mândru că ai alături de tine un Leu – Ian Official

9 motive să te simți mândru că ai alături de tine un Leu

Loading...

Leii sunt niște personalități unice. Ei tind spre succes și popularitate, le place mișcarea și întotdeauna au o atitudine pozitivă față de viață.

Leii sunt puternici, emotivi, afectuoși, dar la fel de curajoși, hotărâți și mărinimoși.

Iată acele 9 trăsături de caracter ce te fac să adori Leii:

1. Trebuie să menționez că alături de Lei niciodată nu te vei plictisi?

Leii știu cum să îi atragă pe cei din jur și cum să facă timpul petrecut alături de ei cu adevărat interesant. Leii nu se pot resemna ca cineva din jurul lui să se simtă trist sau plictisit. Ei vor face tot posibilul să îi facă pe oameni să zâmbească și să râdă.

2. Leii sunt foarte generoși – cu emoțiile, cu grija, cu iubirea și atenția. Anume dăruind ei se simt fericiți

Ai prieteni Lei? Fii sigur, ei te vor face să simți că ești iubit și apreciat. Leul este una din cele mai bune la suflet semne zodiacale.

3. Leii te vor susține în orice situație. Scopul lor este să te motiveze

Dacă ești timid, Leul le va descrie altora calitățile pe care le posezi. Este răspândită părerea că Leul adoră să fie în centrul atenției,

dar acest lucru nu înseamnă că el va încerca să îi eclipseze pe alții. Ei vor ca atât ei, cât și persoanele dragi, să aibă parte de faimă și dezvoltare personală.

4. Leul nu se va juca cu tine și sentimentele tale

Una dintre cele mai importante trăsături ale Leului este sinceritatea sa, faptul că el nu este ipocrit sau superficial. El disprețuiește persoanele care mint și care manipulează și niciodată nu va fi unul din ei.

5. Leul își va ține întotdeauna promisiunea. Iar dacă ține la tine, fii sigur că niciodată nu te va trăda

Leul nu aruncă cuvinte în vânt. El pune valoare în tot ce spune și mai ales în ce promite.

6. Leilor nu le este frică să ia inițiativa. Ei nu ezită să încerce lucruri noi

Vrei să mergi la o petrecere, dar simți că ceva te oprește să faci acest lucru? Ia cu tine un Leu. Vrei să te înscrii la un curs de pictură, dar ți-e frică? Nici o problemă, invită un Leu să meargă cu tine.

Leii te vor inspira și te vor motiva să devii mai încrezut în propriile forțe.

7. Leul îți va ține partea dacă va fi nevoie

Ține minte, Leul te va apăra necondiționat. Câteodată el te va trata ca pe copilul său. De aceea ține-te de el ca de un colac de salvare. Alături de el cu siguranță nu te vei îneca.

8. Leii sunt extrem de pozitivi

Leul este Soarele care a coborât pe Pământ pentru a ne bucura zi de zi. Leii emană o energie spirituală extraordinară, din care te poți alimenta și tu.

9. Leul este un prieten și un partener pentru toată viața

Leii nu sunt cointeresați în relații ocazionale. Ei tind spre o relație serioasă, de lungă durată, bazată pe o conexiune emoțională. Dacă va considera că meriți, el îți va propune inima și întreaga sa loialitate.

Citeste si:

Leu 2018: Muncă multă, realizări și satisfacții pe măsură

Pentru Lei, anul 2018 se anunță aglomerat, plin de îndatoriri și obligații, dar eforturile le vor fi răsplătite cu vârf și îndesat în a doua jumătate a anului. Este anul în care mulți Lei au posibilitatea să își regăsească legăturile cu locurile natale, cu rădăcinile și cu familia, sau să își consolideze competența profesională și să acumuleze experiență prețioasă.

Până în noiembrie 2018, Leii beneficiază de tranzitul lui Jupiter, Marele Benefic, prin casa IV (casa familiei, a căminului, a bunurilor de folosință îndelungată, dar și a inconștientului și a fundațiilor psihice). Prin urmare, se poate spune că în 2018 dispui de resursele interioare necesare pentru a face față angajamentelor și responsabilităților asumate sau impuse, dar și schimbărilor relativ bruște care se prefigurează în plan profesional sau în ceea ce privește statutul matrimonial.

Familia, copiii și dobândirea și/sau amenajarea propriei locuințe pot contribui la consolidarea siguranței tale emoționale și constituie oaza ta de relaxare și de reîncărcare a bateriilor după agitația din plan profesional. Tot în acest scop te-ar putea ajuta un hobby pe care să-l poți practica acasă sau împreună cu cei dragi.

Loading...

Dacă adăugăm la toate acestea și faptul că Nodul Nord tranzitează zodia Leului până în noiembrie, se poate spune că în 2018 poți să te (re)descoperi, să înțelegi mai bine cine ești, care îți sunt talentele și limitele personale, în ce măsură depinzi de alții, sau dacă ești un adevărat lider pozitiv, puternic și generos.

Ar putea fi dificil să nu le pari celorlalți egocentric sau egoist, fiindcă una dintre principalele dificultăți ale anului 2018 este să decizi ce contează mai mult pentru tine și care îți sunt obiectivele prioritare, de suflet, fără să-i rănești pe cei dragi. Dar ai șanse mari să îi atragi de partea ta.

Casele profesionale ale Leului sunt marcate în 2018 de planete grele: Uranus în casa X (casa carierei, a reputației, a statutului socio-profesional) începând cu 15 mai, și Saturn alături de Pluton în casa VI (casa muncii și a sănătății). Prin urmare, nu prea ai loc de întors și trebuie să îți sufleci mânecile și să te apuci serios de treabă.

În 2018 poți răsturna și munții dacă îți pui la lucru inteligența, creativitatea și perseverența. Este vreme să abordezi tot ceea ce ți s-a părut până acum prea dificil, indiferent dacă este vorba despre profesie sau despre organizarea vieții zilnice în cele mai mici amănunte. Sfaturile unor persoane mai în vârstă ar putea să te ajute să înțelegi lucrurile într-un mod mai matur și mai realist.

Din punct de vedere financiar, anul 2018 poate fi deosebit de profitabil dacă reușești să îți păstrezi simțul măsurii și realismul. Primele luni ale anului sunt bune pentru gestionarea bugetelor comune, pentru investiții mari și plasamente financiare, iar lunile de vară pot veni cu mai multe lichidități și cu venituri mai mari decât sperai.

În ansamblu, anul 2018 este bun pentru investiții ori tranzacții imobiliare sau pentru afaceri care au legătură cu produse tradiționale. Eastrolog.ro îți recomandă să fii prudent în ceea ce privește investițiile și cheltuielile și să eviți risipa. Este vremea să înveți să economisești și să nu faci cheltuieli nejustificate, din vanitate sau dintr-o generozitate exagerată.

Anul 2018 ar putea aduce vești bune în ceea ce privește veniturile Leilor care lucrează în sectorul bugetar, dar și celor care solicită finanțări. În cazul finanțărilor, este posibil să primești mai puțin decât ai cerut, dar măcar beneficiezi de o deblocare și poți, în sfârșit, să demarezi un proiect pentru care te-ai luptat în ultimii ani.

În a doua parte a anului este recomandat să te ferești de speculații financiare, mai ales începând cu luna noiembrie, pentru că riști să pierzi tot ceea ce ai câștigat până atunci. În general, în 2018 ai face bine să nu te lași tentat de câștiguri ușoare, bazate pe noroc pur.

În plan sentimental, lucrurile pot lua o întorsătură pozitivă, deși nu sunt excluse mici neînțelegeri sau ciocniri de orgolii. Dar toate acestea pot trece fără să lase urme adânci și, dacă sunt gestionate cu înțelepciune, ar putea deveni chiar constructive. Ar fi bine, însă, să îți dozezi sinceritatea cu mai multă grijă și diplomație, pentru că poate produce efecte nedorite în cuplurile care nu merg foarte bine.

Fiind un an intens în plan profesional, în 2018 se recomandă să fii atent la predispoziția către suprasolicitare fizică și nervoasă. Este deosebit de important să îți acorzi din când în când câte un răgaz de odihnă sau de relaxare. Ca să nu ajungi la epuizare, ar fi bine să petreci mai mult timp în aer liber sau facând sport.

surse:eastrolog.ro, stiriactuale.net

9 motive să te simți mândru că ai alături de tine un Leu was last modified: September 16th, 2018 by admin
Loading...

Lasă un răspuns