Rune Mihai Voropchievici 11-17 noiembrie 2019 Horoscop săptămânal

Horoscop Rune Mihai Voropchievici 11 – 17 noiembrie 2019

Rune Berbec

Berbecii au programate în perioada următoare călătorii care le pot schimba viața. Se deplasează de acasă pentru a-și rezolva problemele care nu mai suportă amânare. Runa îi sfătuiește să facă mișcare și să nu aștepte rezolvarea problemelor din confortul casei. Este nevoie de a merge și a vedea care este cauza lor și pune mâna la soluționare situațiilor care nu au altă rezolvare.

Rune Taur

Dragostea apare în viața voastră după mult timp în care nu ați avut un succes real în aeastă zonă. Apare cineva care vă dă târcoale cu ajutorul lui cupidon, ceva nou, fierbinte dar și pasional.

Loading...

Rune Gemeni

Sunteți cam tensionat în săptămâna 11 – 17 noiembrie, runa spune că nu reușiți să stați cuminți și că sunteți puși pe provocarea unor conflicte și a scandalurilor. Aveți răbdare, totul se rezolvă. Stați departe de dispute și lăsați bătăliile, nu este cazul și nu veți rezolva nimic.

Rune Rac

Sunteți mama tuturor răniților și cu greu mai aveți timp și pentru problemele voastre personale. Runa vă sfătuiește să vă relaxați, petreceți mai mult timp cu prietenii și mai vedeți-va și de problemele voastre și nu mai acordați priorate problemelor altora.

Rune Leu

Dacă reușiși să vă puneți bine planurile la punct în săptămâna 11-17 noiembrie 2019, aveți noroc ca tot anul viitor să fie unul foarte bun. Sunteți pe cai mari, fricile și necajurile trebuie lăsate în urmă și să mergeți mai departe.

Loading...

Rune Fecioară

Se pare că nu ați înteles bine lecția de săptămâna trecută, runa vă mai avertizează o data și va readuce aminte ca trebuie să stabiliți ce vreți dacă cereți rezolvări, altfel nu aveți cum. Familia voastră are nevoie de voi și tocmai de aceea este bine să știți clar care este poziția voastră.

Rune Balanță

Marele câștigător al săptămânii este zodia balanță, vunjo a picat astăzi în mâna lui Mihai Voropchievici care spune că săptămânana viitoare aveți câștiguri pe toate planurile.

Rune Scorpion

Sunteți pe cai mari, primiți vești bune, sume de bani importante, cadouri și atenție nesperată de la cei dragi.

Rune Săgetător

Sunteți în mare pericol, pojghița de geață este subțire și trebuie să aveți grijă ce spuneți, ce faceți, ce pretindeți și dacă este necesar să aveți pretenții.

Rune Capricorn

Runa știe că voi sunteți truditorul zodiacului, ați muncit și vine vremea să culegeți roadele. De asemenea trebuie să știți că fertilitatea este din belșug, visele voastre acum chiar se împlinesc.

Rune Vărsător

Sunteți sfătuit și voi de rună să aveți răbdare și să nu fortați mâna norocului. Lucrurile bune vin, de asemenea și lucrurile benefice doar pentru cei care știu să aștepte.

Rune Pești

Peștii au în continuare nebuloase și întrebări la care cu greu cineva poate răspunde. Runa vă sfătuiește să cereți sfaturi, sa rezolvați lucrurile rămase deschise și să strângeți opinii și abia apoi să realizați ce trebuie făcut pentru a fi bine.

Runele au fost prezentate de Mihai Voropchievici pentru perioada 11-17 noiembrie 2019, la Antena 3 în emisiunea „Adevăruri ascunse” sursa:stiritv

Loading...