Alexandru Cumpănașu a făcut crize într-un live, înainte de alegeri: ”Când vă treziți la realitate?!”

Candidatul la alegerile prezidențiale Alexandru Cumpănașu șochează în continuare prin videoclipurile live pe care le face pe contul său de facebook.

Fostul jurnalist care s-a remarcat în special după cazul crimei de la Caracal, în care s-a numărat printre victime și Alexandra Măceșanu,

Loading...

fiica vărului său, a avut o reacție necontrolată într-o intervenție pe facebook, în care pare că vorbea despre

unul dintre contracandidații săi la alegerile prezidențiale, Viorel Cataramă, cel despre care CNSAS a scris recent că este fost informator al Securității.

Alexandru Cumpănașu a făcut crize într-un live pe facebook care s-a viralizat pe internet

Cu o zi înainte de startul votului din Diaspora pentru alegerile prezidențiale din acest an, plebiscit care se va desfășura în afara țării pe toată durata weekend-ului, 

Alexandru Cumpănașu a continuat cu seria live-urilor sale pe facebook în care vorbește cu simpatizanții săi. De data aceasta, candidatul la alegerile prezidențiale a făcut referire la ultimele zvonuri care îi privesc pe doi dintre candidații săi.

În ceea ce privește noile informații cu privire la Viorel Cataramă, Alexandru Cumpănașu a urlat în live-ul de pe facebook „Viorel Cataramă… Păi ăsta a înființat partidul liberal în România, securistul ăsta! Deci nu mai pot…

Băi, românilor, când vă treziți la REALITATE?! Deci Partidul Național Liberal a fost înființat de Cataramă în 1990 și ăsta e securist!”, a țipat ca din gură de șarpe Alexandru Cumpănașu.

Alexandru Cumpănașu: „Ce urmează să mai aflăm? Că Iohannis e gay?”

De asemenea, fostul jurnalist a vorbit și despre situația lui Ninel Peia, cel care a fost dat dispărut de către poliția din Cluj și care

a fost găsit în cele din urmă, după ce a fost în pelerinaj la Mănăstirea Putna„Ninel Peia e pierdut de SPP… Ce mai urmează să află? Că Klaus Iohannis e gay? Iertați-mă, dar să fiu calm? Să fiu calm cu ce?”

Loading...

Alexandru Cumpănașu: ‘Am găsit-o pe Luiza în viață! Mama și bunicul ei au confirmat’

Alexandru Cumpănașu a declarat într-un video postat pe pagina personală de Facebook că Luiza Melencu a fost găsită în viață.

Luiza Melencu trăiește. Alexandru Cumpănașu a făcut o declarație bombă într-un live video.

„Doamne, ce emoții am! Vreau să vă anunț că am găsit-o pe Luiza Melencu. Acolo unde este Luiza sigur este și Alexandra. Am fost două zile în Italia și am cercetat.

Da, Luiza este în viață! Am vorbit cu mama Luizei și cu bunicul și mi-au confirmat. Ea este! Am rezolvat ce autoritățile nu au putut!”, spune Alexandru Cumpănașu.

Ce spune mama Luizei Melencu despre faptul că fiica ei este în viață

„Ne-a contactat domnul Cumpănașu și ne-a arătat un filmuleț. Nu știm cât este de adevărat. Este vopsită în negru. Nu se vede chiar clar. Se oprește cu două persoane, cu doi bărbați. Se oprec bărbații și o întreabă tariful. Asemănări are. Am ceva dificultăți de identificare la nas. N-aș putea cât să spun cât la sută”, a spus mama Luizei Melencu la România TV.

Luiza Melencu a dispărut în luna aprilie, din Caracal. Ultima dată ea a fost văzută urcându-se într-o mașină de ocazie. Ulterior, după ce o altă adolescentă din zonă, Alexandra Măceșeanu, a fost dată dispărută, ancheta deschisă a condus la Gheorghe Dincă, un bărbat din Caracal care făcea taximetrie ilegal. Acesta a mărturist că le-a omorât pe cele două fete. Ancheta în acest caz este încă în desfășurare.

Alegeri prezidențiale 2019

  • Astăzi a început votul la alegerile prezidențiale 2019 pentru românii din Diaspora. Unde se votează deja
  • Cum va fi vremea pe 10 noiembrie, ziua Alegerilor Prezidențiale 2019
  • Alegeri prezidențiale 2019 – Vineri începe votul în diaspora, program de vot și secții de votare
  • 10 noiembrie ziua alegerilor prezidențiale din România 2019
  • Alegeri prezidențiale 2019. Ce candidați ajung în turul doi. Sondaj IMAS
  • 7 zile până la alegeri prezidențiale 2019 primul tur! 14 candidați, calendar, program vot sursa:stiritv
Loading...