Trei zodii pierd totul. Incepe o perioada neagra. Horoscop pana duminica

Citește previziunile pentru umatoarele zile.

Berbec

Ai mare grija cum te comporti cu o persoana care nu se afla deloc in apele sale. E cam trist, pesimist, ranit, si daca mai vii si tu odata in plus cu vesti proaste sau critici la adresa sa, il vei impinge pe buza prapastiei care-l trimite spre depresie.

AR PUTEA SĂ-ȚI PLACĂ
loading...

Poarta-te cu manusi, pune-te un pic in pielea sa si gandeste-te cum te-ai simti tu sa te bata toti la cap numai cu probleme cand le ai si tu pe ale tale cat casa! Ziua e riscanta pentru cei panditi de angoase si temeri, pentru ca totul poate deveni parea mai apasator si mai urat.

Taur

Nu prea te poti baza pe prieteni astazi. Daca ceri ajutorul sau sfatul de la cei pe care ii considerai prieteni de nadejde, azi vei descoperi ca se face cam gol in jurul tau. Nici macar cel mai apropiat amic nu raspunde prezent solicitarilor tale, ceea ce te pune serios pe ganduri

cu privire la adevarata sa prietenie fata de tine. Nu este exclus ca o vorba necontrolata sau un gest mult prea libertin sa strice o relatie ce parea sa evolueze bine, ca atare ai grija incotro duci discutiile ce pot deveni periculoase pentru prieteniile proaspat incepute.

Gemeni

Daca ai norocul sa vezi azi un petic de cer senin, esti fericit. Tu esti meteodependent, astazi, deci starea ta de bine depinde enorm de vremea frumoasa. Daca nu ai parte de un pic de soare, esti si tu innourat toata ziua, in schimb daca soarele straluceste pe cerul tau, ochii iti sclipesc si chipul ti se lumineaza ca prin farmec.

Parca ti-ai incarca bateriile direct de la soare, de aceea e bine sa te comporti ca floarea soarelui azi: unde vezi o raza, te intorci dupa ea, deci in nici un caz nu trage draperiile sa te ascunzi in umbra. Ai nevoie de atingerea calda a soarelui pentru a rade cu toata inima!

Rac

Sfaturile cele mai bune nu vin de la altii, mai invatati, pentru ca si tu stii foarte bine ce ai de facut. Ai suficienta experienta de viata, ai trecut prin destule ca sa gasesti in interiorul tau cheia problemei de astazi. Poate nici nu e prima oara cand te confrunti cu ea, ca atare fa putina liniste in mintea si sufletul tau, pentru ca ele iti soptesc

incotro e mai bine sa mergi. Intuitia e cel mai bun prieten, iar de data aceasta iti ofera solutii palpabile, nu doar simple avertismente. Inchei ziua cu problema rezolvata doar pentru ca ai ascultat intocmai ce te ghideaza vocea ta interioara.

Leu

Mare grijă până unde întinzi coarda în cazul unui conflict mai agresiv, pentru că poate denatura în ceva mult mai urat. O vorba necontrolată, un gest impulsiv, o decizie pripită pot da peste cap planuri care ajunseseră departe, tocmai de aceea trebuie să gestionezi

cu prudenţă orice factor de risc cu care te confrunţi azi. Eşti pe cale să strici o prietenie de o viaţă, să ieşi dintr-o relaţie care evoluase bine o perioada sau să abandonezi un proiect pentru că nu te mai înţelegi cu tovarăşii tăi de echipa. Dacă altceva nu se mai poate face decât să renunţi, probabil acel lucru nu era pentru ţine!

Fecioara

Dacă nu primeşti nici un fel de încurajare de la cei din jur, înseamnă că nu te afli în mediul adecvat pentru scopurile tale. Caută alt grup de colaboratori, ieşi din spaţiul sumbru în care ai nimerit, pentru că te-ar putea influenţă negativ. Tu eşti plin de energie, de poftă de mişcare şi de acţiune, or acest anturaj ostil, împovărat de griji şi probleme,

s-ar putea să te tragă şi pe ţine înapoi. Ai putea deveni motorul de energie de care au nevoie astfel de oameni – trişti, pesimişti, lipsiţi de direcţie – deci erijează-te în liderul lor şi condu-i spre ceva care să-i scoată din această stare nefastă.

AR PUTEA SĂ-ȚI PLACĂ
loading...

Balanţă

Dacă nu primeşti nici un fel de încurajare de la cei din jur, înseamnă că nu te afli în mediul adecvat pentru scopurile tale. Caută alt grup de colaboratori, ieşi din spaţiul sumbru în care ai nimerit, pentru că te-ar putea influenţă negativ. Tu eşti plin de energie, de poftă de

mişcare şi de acţiune, or acest anturaj ostil, împovărat de griji şi probleme, s-ar putea să te tragă şi pe ţine înapoi. Ai putea deveni motorul de energie de care au nevoie astfel de oameni – trişti, pesimişti, lipsiţi de direcţie – deci erijează-te în liderul lor şi condu-i spre ceva care să-i scoată din această stare nefastă.

Scorpion

Trebuie să îţi organizezi foarte bine timpul, pentru că ai un program foarte încărcat de tot felul de sarcini mărunte. Aparent, sunt neimportante, sunt fleacuri care nu merită prea multă atenţie, dar pentru că a sosit şi vremea lor, trebuie să te dedici lor cu prioritate.

În momentul când le vei duce pe toate la îndeplinire, vei vedea că agenda ta se aeriseşte dintr-o dată, pentru că ai reşit să ştergi de pe lista o mulţime de lucruri minore. Nu îţi dai seama de greutatea lor până ce nu te eliberezi de ele.

Săgetător

Musafirii sunt bineveniţi astăzi, pentru că uşa ta e mereu deschisă pentru oameni simpatici şi optimişti. Vestea care soseşte azi printr-un mesager tânăr, cu care comunici uşor, te face fericit şi simţi nevoia să o transmiţi la toată lumea. Telefoanele vor zbârnăi toată ziua,

la uşa ta mereu sună cineva iar întâlnirile sunt la ordinea zilei. Eşti un interlocutor plăcut, care are idei bine conturate şi bine argumentate, deci cine te are azi alături are numai de câştigat, pentru că pentru oricine sfaturi bune, subiecte incitante de discuţie, veşti bune de transmis..

Capricorn

Găseşti portiţă de ieşire dintr-o situaţie complicată care te duce la etapă următoare, dar nu te lasă furat de nereguli. Chiar dacă ideea care ţi se oferă pare să rezolve cu bine problema, nu poţi acceptă dacă ţi se cere să faci ceva ilegal sau incorect, că atare nu te lasă păcălit

de condiţii suspecte. Dacă intuiţia îţi spune că există un preţ de plătit pentru acest succes, mai bine nu accepţi ceea ce ţi se oferă. Nu eşti în stare nici să minţi, nici să inteli, pentru că aşa te amăgeşti singur.

Vărsător

Implică-te serios la treaba, pentru că succesul proiectului început depinde de felul cum fiecare îşi joacă rolul care i se potriveşte. Te vei integra şi tu perfect în această piesă de teatru care se joacă sub ochii tăi şi în care şi tu ştii foarte bine ce ai de făcut. Te simţi bine în acest

grup foarte bine închegat, în care fiecare îşi cunoaşte rolul şi nu deranjează pe nimeni în jur, încât e mai mare dragul să îţi aduci contribuţia şi tu cu ce ştii mai bine să faci. Intervii exact la locul şi momentul potrivit pentru a duce totul la capăt cu brio. asta da colaborare eficientă!

Peşti

Toată viaţă eşti judecat şi judeci, deci nu mai pune la suflet ce spune lumea, pentru că aşa e gură lumii: slobodă. Azi eşti lăudat şi apreciat, mâine eşti criticat şi etichetat, dar din toate acestea înceţi să devii din ce în ce mai bun. Şi tu emiţi opinii greşite la adresa altora,

şi alţii te analizează pe ţine cu ochi sever, dar nu trebuie să transformi relaţiile cu ceilalţi într-un continuu perdaf. Mai bine te bazezi numai pe fapte concrete, pe realitate, pe adevăr, pe lucrurile foarte bine cunoscute care nu lasă loc de interpretări, şi aşa nimeni nu se va simţi vinovat de nimic.

AR PUTEA SĂ-ȚI PLACĂ
loading...