Livian de la Puterea Dragostei, cadou fabulos pentru Bianca, vulpița lui, la întoarcerea în Turcia! “I-am luat slănină, carne de porc și jumări! Sper să nu mă aresteze pe aeroport!” EXCLUSIV

Livian de la Puterea Dragostei pare îndrăgostit lulea de Bianca și, chiar dacă cei doi nu s-au declarat oficial a fi un cuplu, își strigă unul altuia iubirea, se alintă ca niște îndrăgotiți și fac risipă de gesturi tandre.

Zilele acestea au fost cele mai grele pentru Bianca si “Lupul” Livian de la Puterea Dragostei. Cei doi au fost nevoiți să se despartă pentru o săptămână, timp în care concurentul s-a întors în România pentru a fi alături de familia sa.

Din motive de viză, Bianca a trebuit să rămână în Istanbul, cei doi păstrând în permanență legătura prin intermediul internetului. Și au făcut-o destul de des, fanii cuplului de la Puterea Dragostei,

AR PUTEA SĂ-ȚI PLACĂ
loading...

emisiunea-fenoment prezentată de Andreea Mantea la Kanal D, putând să se desfete cu postări pline de dragoste și chiar cu live-uri făcute de cei doi pe Instagram.

AR PUTEA SĂ-ȚI PLACĂ
loading...

Livian i-a pregătit un cadou delicios Biancăi, la întoarcerea în Turcia

Ei bine, Livian, care se gandeste non-stop la vulpița lui, Bianca, a ținut morțis să îi îndeplinească acesteia dorința pe care bruneta i-a aruncat-o așa, într-o doară la despărțire.

“Cadoul vulpiței la întoarcerea mea în Turcia o sa fiu chiar eu. Cu obiecte sau alte atenții nu are rost s-o deranjez fiindcă acolo, la Istanbul, am mai multe opțiuni și nu risc sa stric ceea ce aș

cumpăra de acasă pe transport. Însă, voi ține cont de o pofta pe care vulpița mea o are și pe care vreau sa i-o fac. Am să-i aduc în bagaj carne de porc, slănină, pate și jumări. Sper sa nu fie vreo manevră din partea ei să mă trezesc că mă rețin turcii în aeroport.

Dacă mi se întâmplă asta, o să mă simt ca Ursul păcălit de Vulpe, când a băgat coada în lac”, ne-a spus, amuzându-se teribil, “Lupul” Livian, în exclusivitate pentru WOWbiz.ro.

AR PUTEA SĂ-ȚI PLACĂ
loading...