Claudia Pătrășcanu și soțul și-au spus adio! Mesajul postat de artistă îți face pielea de găină: „Și-a vândut sufletul pentru nimic”

Încă o despărțire marchează showbizul! Claudia Pătrășcanu și soțul ei și-au spus adio, iar pe Facebook, artista a mărturisit și care este motivul care a dus la această ruptură iremediabilă. 

După ce Claudia Pătrășcanu a primit numeroase întrebări în ultimul timp legate de căsnicia cu Gabi Bădălău și de faptul că nu mai postează nimic legat de acesta pe rețelele de socializare, artista a lămurit totul în cel mai sincer și asumat mod cu putință. 

Pe Facebook, Claudia Pătrășcanu le-a mărturisit fanilor săi că s-a săturat să fie victima abuzurilor și infidelităților, dar și a nepăsării soțului său în ceea ce-i privește pe copiii lor.

Loading...

Mai mult, artista a mărturisit că s-a săturat și de viața falsă pe care o ducea și le-a promis, în mod public copiilor săi că se va ocupa ca aceștia să crească frumos, liniștiți și fericiți, chiar dacă de acum un singur părinte va fi alături de ei. 

„După atâta umilință,abuz emoțional,infidelităti,lipsă de langă cei mai minunați copii,jigniri,minciuni…Renunț! Renunț la viața falsă și tristă pe care am îndurat o într un an,cât într o sută! !

Loading...

Vreau să lupt,dar nu sunt singură ci cu Dumnezeu…lupt pentru cei mai curați și sinceri oameni din viața mea (copiii mei)! Veți crește cu iubire și liniște…restul nu contează!

Atâta timp cât Dzeu ne da sănătate,le putem face pe toate! M ați întrebat luni la rând de ce nu mai postez cu “sotul”…și-a vândut sufletul pentru nimic și nu i-a păsat de nimeni și nimic, doar de cruzime! Noapte binecuvântată tuturor!” este mesajul dureros postat de către Claudia Pătrășcanu, pe pagina ei de Facebook. 

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău pozau în cuplul perfect

Mediul online este șocat de postarea făcută de Claudia Pătrășcanu, mai ales că ea și Gabi Bădălău păreau a fi cuplul perfect. În multe dintre emisiunile în cadrul cărora a fost invitată la Antena Stars, 

Claudia Pătrășcanu vorbea extrem de frumos de soțul ei, dar și de viața de cuplu pe care cei doi o trăiau, așa că nimeni nu se aștepta la o asemenea ruptură între cei doi. sursa:spynews

Loading...