Cum s-a îmbrăcat Simona Halep la ceremonia de la Patriarhie. A apărut așa în fața Patriarhului Daniel

Simona Halep a primit din partea Patriarhului Daniel Ordinul Crucea Patriarhală. Simona a mers la ceremonia organizată de Patriarhia Română alături de părinții ei și a purtat o rochie scurtă, cu mâneci, de culoare roșie. Campioana de la Wimbledon a mulțumit pentru distincția acordată.

Simona Halep s-a îmbrăcat cu o rochie roșie la ceremonia de la Patriarhie

La eveniment au participat părinții Simonei Halep, câțiva apropiați, consilieri patriarhali și clerici. Numărul 4 WTA a primit cea mai înaltă dinstincție a Patriarhiei Române, notează basilica.ro.

„Simona este pentru mulți tineri astăzi un simbol al hărniciei, perseverenței și speranței. Ne bucurăm să scoatem

AR PUTEA SĂ-ȚI PLACĂ
loading...

în evidență că toate realizările domniei sale sunt expresia talentului cultivat prin efort susținut, prin efort constant.

AR PUTEA SĂ-ȚI PLACĂ
loading...

Pe lângă toate acestea însă, Biserica, dragă Simona, prețuiește foarte mult faptul că mărturisiți în public prin semnul Sfintei Cruci credința creștină ortodoxă

și prin aceasta arătați că reprezentați cu fidelitate poporul român credincios, jertfelnic și talentat”, a declarat Patriarhul Daniel.

Foto: basilica.ro
Foto: basilica.ro

Simona Halep este a treia persoană care primește Ordinul Crucea Patriarhală, după Constantin Bălăceanu Stolnici și Traian Băsescu.

Constănțeanca a venit la eveniment îmbrăcată într-o rochie scurtă, de culoare roșie, cu mâneci lungi.

„Mulțumesc lui Dumnezeu pentru tot ce mi-a oferit și pentru familia în care am crescut. Mă bucur că sunt româncă, mă bucur că sunt pe acest pământ și sper să bucur cât mai mulți oameni și copii,

să-i inspir să reușească și ei ceea ce-și doresc. Slavă Domnului și Dumnezeu să ne binecuvinteze pe toți”, a spus Simona. sursa:playtech.ro

AR PUTEA SĂ-ȚI PLACĂ
loading...