Eroare ciudată pe Facebook şi Instagram: Utilizatorii nu mai pot vedea fotografiile

Reţeaua socială Facebook întâmpină o problemă, miercuri după-amiază, în ceea ce privește afișarea corectă a fotografiilor. Din informațiile de la această oră, eroarea este semnalată în mai multe țări la nivel mondial.

Actualizare 20:30. Numeroşi utilizatori au apelat la platforma rivală, Twitter, pentru a se plânge de problema întâmpinată care se pare că ar consta în imposibilitatea de a încărca şi vizualiza corect imagini şi fişiere video.

Hashtag-ul #instagramdown a început să urce în lista de subiecte aflate în trend pe Twitter, iar Facebook a anunţat că lucrează la remedierea erorii.

Loading...

Utilizatorii WhatsApp au raportat că nu au putut expedia imagini şi fişiere video, iar cei care folosesc Instagram s-au plâns că nu reuşit să acceseze imagini din flux

„Suntem conştienţi că unele persoane întâmpină probleme la încărcarea imaginilor, videoclipurilor şi altor fişiere în aplicaţiile noastre. Lucrăm să readucem lucrurile la normal cât mai curând posibil”, a declarat o purtătoare de cuvânt a Facebook.

Loading...

Facebook are peste 2,3 miliarde de utilizatori activi lunar, iar Instagram are circa 1 miliard.

Facebook nu mai funcţionează corespunzător, utilizatorii întâmpinând erori în ceea ce priveşte vizualizarea fotografiilor încărcate. Astfel, pagina se încarcă complet, dar nu sunt afișate pozele.

The Independent relatează că problema este semnalată în mai multe țări din Europa și America de Sud, dar și în Japonia.

Astfel de probleme au fost semnalate și pe Instagram și WhatsApp, însă într-un număr mai redus.

Toate aceste trei aplicații sunt deținute de Facebook. sursa:digi24

Loading...