Înmormântarea Mădălinei a fost anulată: “În presă şi în ancheta de la morgă s-a spus că nu prezintă nicio urmă de violenţă şi ea este vânătă toată’

Suspiciuni de crimă în cazul Mădălinei Banu, fata de 19 ani găsită moartă pe plaja din Vama Veche. Familia fetei a cerut Poliţiei o nouă autopsie, după ce ar fi descoperit urme de violenţă pe trupul tinerei.

Mădălina Ioana Banu a fost găsită fără viaţă, pe 1 iulie 2019, la ora 05.00, în zona ‘Baldachine’ de pe plaja Vama Veche.

Iniţial, poliţiştii care au anchetat moartea fetei au anunţat că pe trupul ei nu au fost găsite urme de violenţă, iar ulterior, necropsia efectuată la morgă ar fi arătat că Mădălina s-a înecat.

Loading...
Loading...

Totuși familia fetei care locuia în satul Vâlcelele (Constanţa) a cerut poliţiştilor refacerea autospiei pentru că ar fi fost descoperite mai multe vânătăi pe trupul tinerei.

‘S-a anulat înmormântarea pentru că ea are urme de violenţă pe tot corpul. Au venit poliţiştii la criminalistică şi au spus să anuleze pentru reluarea autopsiei şi pentru alte probe.

Au găsit trei suspecţi de crimă care acum se află în arest. În presă şi în ancheta de la morgă s-a spus că nu prezintă nicio urmă de violenţă şi ea este vânătă toată’, a scris o verişoară a Mădălinei.

Loading...