Zodiac chinezesc pentru săptămâna 17 – 23 iunie 2019. Șobolanii își pierd răbdarea

Anul chinezesc este guvernat de Mistrețul de Pământ și se încheie pe 25 ianuarie 2020 când va fi înlocuit cu Șobolanul de Metal. Așadar, astrologii au prezis pentru zodiacul chinezesc din săptămâna 17 – 23 iunie, din anul Mistrețului de Pământsituații neprevăzute, ieșiri în oraș cu prietenii, dar și legături amoroase.

Zodiac chinezesc 17 – 23 iunie. Află ce au rezervat astrele

Anul Mistrețului de Pământ este favorabil pentru toate semnele zodiacale și oamenii se vor simți liberi, ușurați și se vor bucura de un climat excelent în afaceri care le va oferi bogăție. Pe lângă partea pozitivă vor exista și momente tensionate, de ezitări și îndoieli în propriile forțe. Motto-ul anului 2019 este „Trăiește-ți viața din plin!” Cele 12 animale din zodiacul chinezesc se aseamănă cu cele 12 zodii ale horoscopului vestic. 

Loading...

Șobolan

Începi să îți pierzi răbdarea cu prietenii și colegii de muncă care se mișcă lent. Sfatul nostru este să o lași mai moale pentru că nevoie de ei. Vei avea o săptămână plină de energie și ești dornic că faci treaba ca la carte.

Bivol

Încăpățânarea de care dai dovadă îți va crea probleme, lasă de la tine și adaptează la ideile celor din jur. Nu îți pierde cumpătul cu persoanele vârstnice, dar nici cu membrii mai tineri ai familiei. Fiecare are felul său de a percepe lumea.

Tigru

Gesturile mici și cuvintele dulci fac o impresie bună și de durată. Ține minte aceste vorbe data viitoare când cineva îți cere ajutorul. Fii atent la detalii și vei rezolva foarte ușor sarcinile de la locul de muncă.

Iepure

Ești obosit și nu mai ai energia necesară să duci la bun sfârșit ce ți-ai propus. Mobilizează-te, depune puțin mai mult efort și vei vedea că în curând vei culege roadele. Apoi vei avea timp să te odihnești și să-i lași pe ceilalți să conducă.

Loading...

Dragon

S-ar putea să întârzi la o întâlnire pe care o ai planificată de mult timp. Fii cu ochii pe planurile de călătorie ca să nu ratezi startul. Mai bine să ajungi mai târziu decât niciodată. Cineva drag tânjește după atenția ta și de cuvinele dulci.

Șarpe

Ai mai multe opțiuni de petrecere a timpului liber. Fii pe fază pentru că planurile se pot schimba, altele mai bune vor răsări. O persoană apropiată îți va cere sfatul. Este u moment ideal pentru întâlniri de afaceri sau cu prietenii.

Crezi că știi totul, dar s-ar putea să te înșeli. Nu strică să asculți sfaturile unor persoane mai experimentate când vine vorba de aspecte tehnice sau documente. O veche pasiune iese la suprafață și te scoate din rutina zilnică.

Capră / oaie

Dacă vrei să faci ceva cu adevărat important ia atitudine și du la capăt ce ai început. Nu te baza pe ce spui cei din jurul tău trebuie doar să ai încredere în forțele proprii. În weekend se anunță o întâlnire cu prietenii în oraș.

Maimuță

Nu duci lipsă de farmec și magie și aceste două elemente te vor ajuta să te conectezi cu energiile celeste. Muzica, artele sau designul sunt activitățile care îți vor place plăcere în weekend. Pe plan sentimental vei întâlni o persoană nouă.

Cocoș

Comunicarea este cheia fie că vorbim de o relație amoroasă, fie că este vorba de locul de muncă. Spre final de săptămână vei simți că ai depășit anumite obstacole și lași ca planurile pentru weekend să decurgă firesc, fără vreo planuricare prealabilă.

Câine

Unii oameni nu te vor cunoaște oricât de multe le-ai povesti depre tine. Ei mereu vor gândi în direcția opusă. Farmecul și comunicarea te vor ajuta să legi relații trainice, iar weekend-ul te va găsi acasă, liniștit.

Mistreț

Dacă te vei implica în orice vei începe vei avea un rezultat pe placul tău. Nu aștepta de la cei din jurul tău lucruri pe care nu le dorești. O persoană apropiată are nevoie de susținerea, sinceritatea și sfaturile tale solide sursa:fanatik.ro

Loading...