Iată ce îți poate spune forma unghiilor despre caracterul tău

Deja multe secole la rând oamenii afirmă că pot spune multe despre personalitatea omului după aspectul său fizic. Există multe clasificări în funcție de lungimea și forma degetelor, forma craniului etc.

Astăzi, vă propunem o clasificare care este bazată pe forma unghiilor.

Loading...

Ce caracter aveți în funcție de forma unghiilor

1. Unghii lungi și verticale

Cel mai probabil sunteți o fire romantică, o persoană echilibrată cu o fantezie puțin stranie dar frumoasă. Sunteți predispuși să observați detaliile pe care alții nu le văd. Vă înțelegi bine cu majoritatea persoanelor, ele vă respectă.

2. Unghii late cu părțile laterale rotunjite

Sunteți o fire suficient de aprinsă. Calitățile care vă avantajează sunt spiritul analitic și înțelegerea. Deși sunteți aprins, cei din jur vă iubesc pentru că spuneți totul direct. Deosebiți foarte bine adevărul de minciună, vă place să vă apucați imediat de lucru și știți cum să dați un sfat bun. Dvs. nu le spuneți oamenilor ceea ce vor să audă, dar le spuneți ceea ce ei trebuie să audă.

3. și 4. Unghii rotunde sau în formă de ou

Sunteți o persoană pozitivă și fericită, liniștită, un pacifist echilibrat. Vă place să faceți ceva neobișnuit printr-o metodă neobișnuită, de aceea rar luați exemplu de la cineva. Înțelegeți foarte bine sentimentele dvs., însă deseori ele v-o iau pe dinainte.

Loading...

5. Unghii pătrate

Sunteți o persoană de neînfricat și disperată. Fiind un lider înnăscut, sunteți o persoană serioasă și un gânditor profund, ceea ce poate îndepărta unele persoane. De fapt, sunteți foarte sufletiști și multor persoane le este plăcut să discute cu dvs.

6. și 7.  Unghii în formă de triunghi

Sunteți deștept și inventiv, puteți genera idei noi și aveți o minte ascuțită, în special dacă vi se cere perfecțiunea. Deseori vă apar idei noi mai repede decât bărbaților. Persoanele care vă cunosc sunt încântate de dvs.

8. Unghii în formă de migdală

Sunteți sincer, prietenos și devotat. Sunteți blând, dar puteți fi și foarte dur. Oamenilor le place să fie în compania dvs., deoarece căutați părțile lor pozitive. Puteți foarte ușor să găsiți soluții în situații dificile.

9. Unghii în formă de sabie

Viața dvs. seamănă cu un vârf de sabie. Sunteți ambițios și v-ați obișnuit să munciți mult. Vă puneți scopuri și nu vă opriți până nu le atingeți. Fiind o persoană unilaterală, puteți să vă împotriviți sarcinilor care sunt în afara domeniului dvs. de activitate. sursa:fasingur.info

Loading...